Головна Новини Політика президент Зеленський назвав крок Путіна, який став "виделкою в очах Сі Цзіньпіна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав крок Путіна, який став "виделкою в очах Сі Цзіньпіна"

Володимир Зеленський вважає, що Путін потрапив у безвихідь, тому налагоджує співпрацю з Північною Кореєю, попри те, що такий крок негативно сприймає Китай.

1 липня 2024, 08:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін візитом та співпрацею з Північною Кореєю кинув "виделку в очі Сі Цзіньпіну". За словами Зеленського, у Путіна немає іншого вибору і Росія не зможе вести довготривалу війну в Україні.

Зеленський назвав крок Путіна, який став "виделкою в очах Сі Цзіньпіна"

Володимир Зеленський про співпрацю Путіна з Кім Чен Ином. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв’ю журналістці Труді Рубін розповів про зв’язки Росії з КНДР та їх вплив на війну в Україні. За словами Зеленського, у Путіна не вистачає артилерії, тому він змушений їздити до Кім Чен Ина та просити зброю, попри те, що такі дії не схвалюють у Китаї.

"Зустріч Путіна і Північної Кореї — це виделка, вкинута в очі Сі Цзіньпіну. Путін все ще боїться Китаю, але має немає вибору. Він ставить під загрозу відносини з Китаєм просто через відсутність боєприпасів. І це хороший сигнал для наших військ – у Росії не все так добре на полі бою", — сказав Зеленський.

Зеленський зазначив, що таким чином Україна може отримати перевагу на полі бою, адже в Росії закінчуються ресурси.

"Це показує, що вони не можуть дати йому все, що йому потрібно. Але це показує нашим партнерам, що не варто говорити про тривалу війну, тому що у нього (Путіна) не вистачає ресурсів. Ми не хочемо (вести тривалу війну) в Україні, і він цього хоче, але в нього немає ресурсів, і це факт", – каже Зеленський.

Президент наголосив, що Захід в десятки разів могутніших ніж Росія. За словами Зеленського, Путін "маленький порівняно зі світовою економікою", тому за допомоги партнерів Україна зможе зупинити Росію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо про дві цілі з якими Путін здійснив візит в Північну Корею.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський відреагував на призначення нового генсека НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини