Головна Новини Політика президент Зеленський назвав країну ЄС, яка може замовити перед Путіним слово про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав країну ЄС, яка може замовити перед Путіним слово про Україну

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Італія може допомогти Україні досягти домовленостей із президентом Росії Володимиром Путіним щодо врегулювання ситуації на Донбасі

14 грудня 2021, 16:53
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський назвав Італію тією країною, яка може посприяти українській стороні просунутися на шляху домовленостей із президентом РФ Володимиром Путіним щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Зеленський заявив в інтерв'ю виданню "La Repubblica", повідомляє Офіс президента.

Зеленський назвав країну ЄС, яка може замовити перед Путіним слово про Україну

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

На думку глави української держави, Італія сьогодні займає дуже важливе місце щодо впливу на Росію. Ця країна нічим не поступається іншим державам Європейського Союзу, які вже залучені до переговорів щодо Донбасу. Зеленський відзначив велику політичну вагу Італії у діалозі з Росією, зважаючи на історію їх взаємовідносин.

Володимир Зеленський наголосив, що попереду різдвяні свята, а тому дуже важливо вже зараз прийти до якихось компромісних рішень, щоб на сході України припинилися обстріли, встановився мир і перестали гинути люди. У цьому мають бути зацікавлені абсолютно усі сторони. І зараз саме час для того, щоб створити умови для безпечного пересування людей та обміну полоненими, щоб люди на свята вже опинилися разом зі своїми рідними та близькими.

Президент зазначив, якщо Італія звернеться до Росії із закликом про мир в Україні, то президент РФ це прохання точно почує. Вона може бути проігнорована.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський дав свою оцінку телефонним переговорам Байдена та Путіна, розповівши, чи вдалося американському лідеру достукатися до президента РФ із закликами припинити агресію проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини