Головна Новини Політика президент Зеленський назвав єдиний шлях до закінчення війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав єдиний шлях до закінчення війни на Донбасі

Президент України впевнений, що ПДЧ стане справжнім сигналом для Росії

6 квітня 2021, 14:50 comments1082
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський впевнений, що єдиний шляхом, який приведе до завершення війни на Сході країни, є вступ України до Північноатлантичного Альянсу (НАТО). Таку думку президент висловив під час розмови з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, передає "Українська правда"

Зеленський назвав єдиний шлях до закінчення війни на Донбасі

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Ми віддані реформуванню нашої армії і оборонного сектора, але одними реформами Росію не зупинити. НАТО — це єдиний шлях до закінчення війни в Донбасі. ПДЧ стане справжнім сигналом для РФ", — сказав Зеленський.

Повідомляється, що сам Столтенберг висловив стурбованість активізацією військ РФ біля українських кордонів.

Нагадаємо, що  російська агресія біля лінії розмежування на Донбасі не знижує обертів. Як інформують в штабі ООС, за минулу добу, 5 квітня, під прицільний вогонь противника потрапили двоє українських бійців. На жаль, отримані поранення виявилися не сумісними з життям. Як інформують військовослужбовці, бойовики стріляли з забороненої зброї по позиціях української армії не менше семи разів. Використовувалися кулемети, ручні й не тільки гранатомети, а також різна стрілецька зброя.

Постійне порушення режиму тиші на Донбасі турбує наших міжнародних партнерів. Особливий інтерес до справи виявляють політики Німеччини й Франції. Днями уряди цих країн навіть закликали сторони конфлікту до прояву стриманості в спільній заяві. "Коментарі" вирішили поцікавитися, як виглядає ця ситуація для експертів — поки реакція європейців (на відміну від тих же Штатів) на війну в Україні досить стримана, а Росія продовжує нагнітати ситуацію. Фахівці спробували проаналізувати, чому ЄС не може (або не хоче) більш жорстко відповідати РФ, і які висновки варто зробити Україні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харя Кришны

6 квітня 2021, 16:12

Единственный путь - импичмент.


Новини