Головна Новини Політика президент Зеленський назвав дві речі, які покладуть край ракетному терору РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав дві речі, які покладуть край ракетному терору РФ

Президент України вважає, що коаліції Patriot та винищувачів покладуть край ракетному терору РФ і прискорять світ

1 червня 2023, 16:18 comments1089
Поділіться публікацією:

Партнери України вже дуже близькі до того, щоб надати необхідну кількість Patriot та сучасних винищувачів. Ці дві коаліції країн-союзників України, які нададуть необхідне озброєння, зроблять марним ракетний терор Кремля, який не має сенсу. Все це дозволить наблизити мир. Як передає портал "Коментарі", таку заяву на саміті Європейської політичної спільноти у Молдові зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав дві речі, які покладуть край ракетному терору РФ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент нагадав усім присутнім, що троє людей загинули після сьогоднішньої атаки РФ на Київ. Серед цих трьох людей одна дитина.

"Наразі є дві вирішальні складові: коаліція Patriot, яка покладе край російському шантажу балістичними ракетами, і коаліція сучасних винищувачів, які доведуть, що терор проти наших міст не має шансів", – зазначив Зеленський.

За його словами, швидкість формування цих коаліцій "буквально прискорює мир".

Нагадаємо, Зеленський прибув на саміт Європейської політичної спільноти, що  відбувається "замку Мімі" у селі Бульбоака. Після прибуття він заявив, що на зустрічі розвиватиме "коаліцію винищувачів" і запропонує "коаліцію Patriot".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський зробив заяву про терміни закінчення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травневі атаки невідомих дронів по території РФ, а також заходи туди російських збройних формувань, що борються з путінським режимом, явно отримають літнє продовження. Так, бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) вже 1 червня заявили про продовження операцій, метою яких є принести мир і свободу. Про що говорить те, що відбувається? Чого чекати далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини