Головна Новини Політика президент Зеленський на кордоні з Росією: це перший такий візит з початку наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський на кордоні з Росією: це перший такий візит з початку наступу

Володимир Зеленський зустрівся з Олександром Сирським у Сумській області, поблизу кордону з Росією.

22 серпня 2024, 13:13
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський вперше від початку українського наступу у Курській області здійснив візит до прикордоння Сумщини. Зеленський там зустрівся з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським з яким обговорив ситуацію на фронті.

Зеленський на кордоні з Росією: це перший такий візит з початку наступу

Володимир Зеленський та Олександр Сирський. Фото з відкрити джерел

Володимир Зеленський у соціальних мережах повідомив, що здійснив візит до прикордонних територій Сумської області, де провів нараду з генералом Олександром Сирським і начальником Сумської військової адміністрації Володимиром Артюхом.

"Головком доповів про оперативну обстановку в усіх районах активних дій, і зокрема на найжорсткіших напрямках фронту. Повідомив про кроки з посилення оборони на Торецькому та Покровському напрямках. У визначених районах Курської області під контролем України ще один населений пункт, і маємо поповнення обмінного фонду", — заявив Зеленський.

Як повідомляє президент, за словами очільника Сумської ОВА Володимира Артюха після початку Курської операції, зменшилась кількість обстрілів Сумської області. Також зменшилась кількість жертв серед цивільних. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський висловився щодо Покровського напрямку. За словами президента, Україна розуміє наступні кроки ворога та посилюється на цьому напрямку.

Також "Коментарі" писали про те, з яких напрямків фронту Росія може перекинути свої війська в Курську область. Попри заяви деяких аналітиків, Кремль не планує забирати своїх військових з найбільш критичних для України напрямків, а зосередиться на ближніх до Курської області регіонах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини