Головна Новини Політика президент Зеленський висловився про Покровський напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про Покровський напрямок

Володимир Зеленський заявив про посилення на Покровському напрямку.

22 серпня 2024, 09:13 comments4738
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розуміє кроки росіян на Покровському напрямку, тому ці позиції посилюють. Також Зеленський закликав українських партнерів виконувати свої зобов’язання, щодо поставок зброї.

Зеленський висловився про Покровський напрямок

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

21 серпня Володимир Зеленський виступив у вечірньому зверненні під час якого висловився щодо ситуації на Покровському напрямку.

"Було вже кілька доповідей головкома Сирського. Фронт – наші позиції, передусім це Покровський напрямок, наша Донеччина. Ми розуміємо кроки ворога й посилюємось. Проведено перевірку щодо забезпечення снарядами. І дуже важливо, щоб партнери реально виконували зобов’язання", — сказав Зеленський та додав, що це "фундаментально для оборони".

Також президент у вечірньому зверненні висловився щодо військово операції у Курській області. За його словами на території Росії триває бойова робота, робляться певні кроки та контролюються визначені райони. Крім того, Зеленський подякував усім військовим за поповнення обмінного фонду, щоб потім використати полонених російських солдатів для повернення українців з Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв що військові аналітики підрахували втрати техніки України та Росії на Покровському напрямку. Згідно з відкритими даними Україна має в п'ять разів менші втрати військової техніки, ніж Росія за понад 9 місяців з початку наступу армії РФ на цьому напрямку.

Також "Коментарі" писали про те, що військові відверто розповіли про проблеми на фронті, зокрема на Покровському напрямку. За їх словами, деякі дії на совісті командирів.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини