Головна Новини Політика президент Зеленський готується до зустрічі з Трампом: є лише одне прохання до республіканця
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський готується до зустрічі з Трампом: є лише одне прохання до республіканця

Глава держави хоче знати, як Дональд Трамп бачить завершення війни

сьогодні, 15:54
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський хоче дізнатися про бачення завершення війни від кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент зробив на спільній прес-конференції з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн у Києві.

Зеленський готується до зустрічі з Трампом: є лише одне прохання до республіканця

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Щодо Дональда Трампа, звичайно, я хочу зрозуміти, як він це бачить", — наголосив Зеленський, відповідаючи на запитання про те, чи хоче дізнатися від Трампа деталі про його план завершення війни.

Окремо лідер українців сказав, що він не мав можливості ознайомитись зі стратегічним звітом президента США Джо Байдена про війну, поданий ним до Конгресу США. Зеленський готовий із задоволенням дізнатися про деталі цього звіту, якщо Байден поділиться цією інформацією.

Зазначимо, під час цієї ж прес-конференції Володимир Зеленський зазначив, що план перемоги, який останнім часом все активно обговорюють, це не про те, що хотілося б на перспективу чи у віддаленому майбутньому. Це те, що має відбутися у найближчі місяці. Графік плану перемоги розрахований на схвалення швидких рішень союзниками України в жовтні-грудні.

Глава української держави повторив, що всі деталі плану перемоги обговорюватимуть із президентом США Джо Байденом. І саме від лідера американців багато в чому залежить реалізація плану, що його підготував Київ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп готується зустрітися з Володимиром Зеленським: коли це може статися.

Також видання "Коментарі" повідомляло – розмова Зеленського та Гарріс: стали відомі деталі майбутньої зустрічі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини