Головна Новини Політика президент Зеленський дорікнув ООН, зробивши різку заяву про саміт БРІКС у Казані
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський дорікнув ООН, зробивши різку заяву про саміт БРІКС у Казані

Президент наголосив, що важливо нагадати всій міжнародній бюрократії та політичним лідерам, що сьогодні день ООН – у всьому світі, а не десь у Казані

сьогодні, 12:42
Поділіться публікацією:

Статут ООН – це про справжній мир, а не про те, як нормалізувати війну. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ході третього парламентського саміту Кримської платформи зробив президент України Володимир Зеленський, натякнувши, що на путінському саміті в Казані звучать заклики про нібито "недопущення напруги", а в цей час північнокорейські війська можуть пересуватися ближче до українського кордону.

Зеленський дорікнув ООН, зробивши різку заяву про саміт БРІКС у Казані

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"І зараз коли деякі лідери держав зібралися на путінському саміті в Казані, і коли фактично повз цей їхній саміт можуть переміщувати військових з Північної Кореї ближче до фронту в Україні під акомпанемент слів про нібито "недопущення напруги", ми все одно знаємо — переможе не злочинець. Не той, хто руйнує. Не той, хто депортує", — заявив президент.

Володимир Зеленський наголосив, що у війні переможе той, хто об'єднує народи на основі фундаментальних людських цінностей та Статуту ООН.

Зазначимо, під час цього ж заходу президент України Володимир Зеленський натякнув, що саміт миру та план перемоги, який він нещодавно презентував у Верховній Раді, взаємопов'язані. Адже, коли план перемоги України буде реалізовано, представників Росії можна буде побачити на саміті миру. Тоді також можна буде говорити про реалізацію формули миру.

"Коли і якщо план перемоги буде повністю реалізований, ми побачимо Росію на саміті миру. Ми побачимо реалізовану формулу миру, ми побачимо повністю відновлену дієвість цілей і принципів Статуту ООН", — зазначив глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — новий світопорядок та система безпеки : чи вдалося Путіну досягти свого на саміті БРІКС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини