Головна Новини Політика президент Зеленський допускає розпуск Ради - озвучені умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський допускає розпуск Ради - озвучені умови

Президент озвучив умови для розпуску

2 листопада 2020, 21:55 comments1788
Поділіться публікацією:
Володимир Зеленський заговорив про можливий розпуск Парламенту. Він відбудеться в тому випадку, якщо народні обранці, перш за все фракція "Слуг народу" відмовляться від думки звільняти суддів Конституційного суду. Таку заяву він зробив під час виступу на ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV.
"Якщо буде так, що це буде політичний колапс і реальний політичний конфлікт, і я побачу, що немає підтримки у Верховній Раді, а перш за все у" слуг народу ", тому що вони йшли і, чесно кажучи, вони розуміють, все ж, вони завдяки мені стали депутатами і (завдяки) підтримки суспільства, голосування народу ... але вони повинні розуміти відповідальність. Якщо ми підемо врозріз, ми будемо виходити з тупика навіть таким шляхом-шляхом розпуску парламенту ".
Водночас Зеленський заявив, що повністю підтримує роботу уряду цього скликання, адже в Україні і так повна нестабільність — пандемія коронавірусу, збройний конфлікт на сході країни та економічна ситуація в Україні в цілому.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нардепи внесли ініціативу про відновлення дії ряду положень антикорупційного законодавства.

Зеленський допускає розпуск Ради - озвучені умови



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини