Головна Новини Політика президент Зеленський дав прогноз, коли Росія почне падати та розвалюватись
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський дав прогноз, коли Росія почне падати та розвалюватись

Володимир Зеленський назвав єдиний страх російського диктатора Володимира Путіна, який може призвести до падіння Росії.

1 липня 2024, 09:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів, що найбільшим страхом Путіна може бути незадоволене російське суспільство. За словами Зеленського, цей фактор може стати "ядерною зброєю" проти Путіна.

Зеленський дав прогноз, коли Росія почне падати та розвалюватись

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв’ю колумністці The Philadelphia Inquirer Труді Рубін розповів про те, що російська економіка наступного року може почати розвалюватись. За словами президента, це відбудеться під тиском санкцій.

"У них економіка — це нафта та газ, основна економіка, і що б там не було, що б там хто не казав, не малював ту чи іншу економічну аналітику, реальні, професійні люди сходяться в тому, що починаючи з 2025 року Росія економічно буде падати. Тобто поступово санкції починають працювати", — заявив Зеленський.

Президент прогнозує, що через занепад економіки, Росія не зможе забезпечити власне суспільство, яке стане "ядерною зброєю" проти російського диктатора Володимира Путіна.

"Поступово його енергетичних грошей не вистачатиме, щоби таку велику кількість зброї виробляти і забезпечувати населення. Він буде піднімати податки, він буде все це робити. Що для нього страшне єдине — незадоволене російське суспільство. Незадоволене російське суспільство і є ядерною зброєю проти ядерного Путіна, це найголовніше", — сказав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський заявив, що Путін вимушений співпрацювати з Кім Чен Ином, а його візит до КНДР став "виделкою в очах" Китаю.

Також "Коментарі" писали про те, що очільник МЗС РФ Сергій Лавров випадково розповів, чого насправді хоче Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини