Головна Новини Політика президент Зеленський чекає візиту Байдена до України найближчими днями
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський чекає візиту Байдена до України найближчими днями

Президент України переконаний, що приїзд Джо Байдена до Києва став би дуже важливим для стабілізації ситуації.

14 лютого 2022, 07:47
Поділіться публікацією:

На фоні інформації про те, що Росія найближчими днями готує вторгнення в Україну, президент Володимир Зеленський звернувся до голови Білого Дому Джо Байдена здійснити офіційний візит до України, що стало б дуже сильним сигналом підтримки з боку Вашингтона. Своє запрошення Байдену глава української держави озвучив під час телефонної розмови, яка відбулася у неділю увечері. Про це інформує видання "Коментарі" з посиланням на офіційний сайт Офісу президента.

Зеленський чекає візиту Байдена до України найближчими днями

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський висловив переконання, що візит президента США до столиці України найближчими днями сприяв би деескалації. Крім того, цей крок став би значним сигналом для решти світу.

Обговорюючи можливо російського вторгнення Зеленський запевнив, що Київ сьогодні оцінює всі ризики і готовий до різних подій, які можуть статися найближчим часом.

При цьому президент України зазначив, що влада заздалегідь підготувалася до можливої ескалації. Тому всі українські міста під надійним захистом української армії, яка готова запобігти будь-яким спробам агресора окупувати мирні міста.

Також український президент звернувся до США, щоб об'єднати навколо себе інші держави для того, щоб вдалося усунути панічні настрої. Володимир Зеленський наголосив, що Україна дуже вдячна США за допомогу та підтримку, але звертається із закликом зробити все, щоб зникли панічні настрої.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський зателефонував Байдену на фоні інформації про підготовку Росії до вторгнення в Україну найближчими днями.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини