Головна Новини Політика президент Зеленський запитав думку керівників телеканалів щодо введених ним санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запитав думку керівників телеканалів щодо введених ним санкцій

ТОП-менеджери провідних ЗМІ вважають, що ці санкції є інструментом глобальної боротьби з дезінформацією

3 лютого 2021, 20:37
Поділіться публікацією:

Президент України провів зустріч із ТОП-менеджерами український телеканалів — тих, які не потрапили під санкції. Про це повідомляє прес-служба Голови держави.

Зеленський запитав думку керівників телеканалів щодо введених ним санкцій

Нарада Зеленського з керівниками ЗМІ. Фото: джерело

Нарада була присвячена вчорашньому рішенню РНБО щодо санкцій проти трьох українських каналів, що належать народному депутату Тарасу Козаку.

Президент пояснив керівникам телеканалів, що це виключна ситуація, яка їхніх ЗМІ не стосується:

"Це не має жодного стосунку до інших телеканалів. В Україні на сьогодні немає загрози ні свободі слова, ні медіа-бізнесу", — запевнив Зеленський.

За словами Президента, рішення про "застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" має вагому аргументацію, і викликане фінансуванням телеканалів з Російської Федерації та їхньою кооперацією із терористичними організаціями.

На думку учасників наради, санкції, які були запроваджені щодо їхніх колег не мають нічого спільного з тиском на свободу слова і незалежності ЗМІ, а є одним з інструментів боротьби з дезінформацією.

Журналісти підтримали рішення Президента та охарактеризували заборонені канали як такі, що вже давно транслюють російську пропаганду та проводять антидержавну політику.

Нагадаємо, вчора РНБО наклав санкції на українські телеканали "NewsOne", "112 Україна", "ZIK", які належать народному депутату Тарасу Козаку. Термін дії санкцій — 5 років. Рішення про блокування підтримали 17 з 19 членів РНБО. Серед тих, хто відмовився — спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, який вважає, що ще не були вичерпані усі законодавчі можливості задля покарання винних.

"Коментарі" повідомляли, що заблоковані телеканали можуть бути передані в керування журналістів, о працювали у цих ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

4 лютого 2021, 02:05

"Журналисты поддержали президента ..." Это полный ....ц . То, что Зеленский умалишённый мерзавец, понятно уже давно. Хотелось бы, чтобы он ответил за свои преступления. Но то, что так называемые "журналисты" так легко сдали своих коллег - это позор от которого они уже не отмоются. Твари дрожащие.


Новини