Головна Новини Політика президент Зеленський заявив про скасування карантину, але не для всіх (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив про скасування карантину, але не для всіх (ВІДЕО)

Володимир Зеленський зробив несподіване заяви про скасування карантину

9 лютого 2021, 08:48 comments1433
Поділіться публікацією:

Зеленський заявив про скасування карантину, але не для всіх (ВІДЕО)

Карантин можуть скасувати для тих, хто вакцинувався або перехворів COVID-19 - фото: Офіс Президента України

Президент України Володимир Зеленський зробив заяву про те, що для деяких людей в країні карантин може бути скасований. Про це він розповів в ході свого виступу на форумі "Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді".

Так, карантинні обмеження можуть бути повністю скасовані для тих українців, які вже перехворіли на коронавірус або ж зробили вакцинацію від цієї хвороби. За словами Зеленського, це один з правильних виходів із ситуації. Таким чином, для цих категорій людей будуть знімати будь-які обмеження чинного карантину. Президент зазначив, що постійно жити в напрузі неможливо. Тому потрібно щось міняти. А почати варто саме зі скасування заборон, хоч поки й не для всіх.

Оскільки багато досить скептично ставляться до того, щоб робити щеплення від COVID-19, Зеленський вирішив показати на своєму прикладі, що це повністю безпечно, і до того ж принесе велику користь. Також він зазначив, що хоче, щоб його батьки, як і він, вакцинували, як тільки в Україні з'явиться вакцина у вільному доступі.

Зеленський заявив про скасування карантину, але не для всіх (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, що Україна отримає вакцину Novavax, яка показала ефективність вище 95,6%. Крім того, в країну будуть поставляти ще вакцини від AstraZeneсa, Pfizer, Sinovac.

В ході свого виступу гарант також торкнувся теми подорожей. На його думку, буде правильним, якщо в країни ЄС зможуть виїжджати тільки ті люди, які зробили щеплення від коронавірусу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що німецький лідер озвучив свою позицію щодо України та її майбутнього, а також про те, що МОЗ пояснив, чи будуть вакцинувати літніх людей вакциною AstraZeneca.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Данила

9 лютого 2021, 08:54

вот вам и плюсы коррупции - справку моно будет купить не гробя свой организм этой гремучей смесью.


Новини