Головна Новини Політика президент Зеленський з Єрмаком викупалися на популярному пляжі Одеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський з Єрмаком викупалися на популярному пляжі Одеси

У своєму щільному робочому графіку візиту в Одесу, президент Володимир Зеленський знайшов "віконце", щоб скупатися в морі

5 липня 2020, 17:59 comments2324
Поділіться публікацією:








Під час свого дводенного візиту в Одесу, президент Володимир Зеленський разом з главою свого Офісу Андрієм Єрмаком скупався на море в районі пляжу Ланжерон. Про це повідомляє видання УСИ, докладаючи відповідне відео з соцмереж.

Зеленський з Єрмаком викупалися на популярному пляжі Одеси

Відомо, що в минулому році український гарант купався на цьому ж пляжі, прихопивши з собою вже екс-главу Офісу президента Андрія Єрмака. Мабуть, Ланжерон став його улюбленим місцем Одеси для простого людського відпочинку в низці насичених заходів.

Сам Зеленський охарактеризував свою поїздку в Одесу як цікаву, але розкриває ряд проблем чорноморського регіону.

"Наслідки аварії танкера Delfi — одне з найбільш проблемних питань. Міністерство інфраструктури готове забезпечити цілодобове підводне освітлення і роботу водолазів, всі державні служби нададуть необхідну підтримку. Роботи з ліквідації треба було починати ще в листопаді 2019 року. Поговорив з місцевим бізнесом. Дуже професійні люди, які працюють на користь України. Завжди намагаюся допомогти з вирішенням їх проблем, сподіваюся, цього разу буде так само. А ще спілкувався з місцевими ветеранами. Їх прохання справедливі: підвищення пенсії, зменшення комунальних платежів, доступ до лікування, психологічна реабілітація. Будемо розбиратися і вирішувати", — написав глава держави у своєму Facebook.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський звернувся до правоохоронних органів з вимогою пробеспечить безпеку громадян на вулицях країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини