Головна Новини Політика президент Зеленський анонсував підвищення зарплат в Україні: відомі суми
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував підвищення зарплат в Україні: відомі суми

За словами Зеленського, вже з 1 вересня цього року мінімалка в Україні становитиме близько 5000 грн, але на цьому підвищення не закінчаться

14 серпня 2020, 11:00 comments1114
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підтвердив плани уряду стосовно того, що з 1 січня 2021 року мінімальна зарплата становитиме не менше 6000 гривень, а в липні підвищиться до 6500. Про це повідомляє прес-служба президента.

Зеленський анонсував підвищення зарплат в Україні: відомі суми

За словами Зеленського, вже з 1 вересня цього року мінімалка в Україні становитиме близько 5000 грн (зараз - 4723 грн), що стане можливим після голосування нардепів. За словами президента, після підвищення мінімальної заробітної плати зростуть доходи бюджетників: вчителів, медиків, соцпрацівників, оскільки їх посадові оклади розраховуються за єдиною тарифною сіткою, прив'язаною до мінімалки.

Раніше ми повідомляли, що шоумен Дмитро Чекалкін — комік і гендиректор компанії Diva Production — розповів, над ким не жартував в минулому нинішній президент і екс-учасник шоу "Квартал 95" Володимир Зеленський. За словами Чекалкіна, зараз є судові позови проти деяких політиків. Шоумен також говорить, що Зеленський в минулому ніколи не дозволяв собі відкрито насміхатися над президентом РФ Володимиром Путіним і главою МВС України Арсеном Аваковим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини