Головна Новини Політика президент "Замороження" війни в Україні: у Зеленського прокоментували гучну статтю BILD
commentss НОВИНИ Всі новини

"Замороження" війни в Україні: у Зеленського прокоментували гучну статтю BILD

Про "локальне" замороження бойових дій начебто ішлося у так званому плані перемоги, який ОП хоче презентувати США.

15 вересня 2024, 14:05
Поділіться публікацією:

 Радник президента України з питань комунікації Дмитро Литвин назвав статтю німецького видання BILD, у якій йшлося про нібито "план перемоги" Володимира Зеленського з пропозицією локального замороження боїв, фейком. У коментарі для Української правди Литвин заявив, що журналісти цього видання не мають доступу до реального плану Офісу президента.

"Замороження" війни в Україні: у Зеленського прокоментували гучну статтю BILD

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Bild поширив фейкову інформацію. Жоден із тих небагатьох людей, які залучені до підготовки "Плану перемоги", не спілкувався з виданням", — наголосив він.

Литвин також підкреслив, що ідеї на кшталт "Мінська-3" або будь-якої іншої угоди про замороження конфлікту не розглядаються. За його словами, Україна категорично проти будь-якої заморозки війни, і це чітко заявляється на всіх рівнях влади.

Крім того, Литвин уточнив, що "План перемоги" спочатку буде представлений США, оскільки саме Сполучені Штати мають необхідні ресурси для його реалізації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський готовий до локальної заморозки війниПрезидент України Володимир Зеленський планує протягом найближчих тижнів відвідати Сполучені Штати, щоб представити свій "план перемоги" президенту Джо Байдену, а також кандидатам у президенти. Як повідомляє видання Bild, одним із пунктів цього плану є можливість введення режиму припинення вогню на окремих ділянках фронту. Зазначається, що серед ключових вимог у "плані перемоги" міститься прохання дозволити Україні використовувати західну зброю для атак у глибоких районах території Росії. Крім того, план передбачає готовність України розглянути варіант локального припинення вогню на певних ділянках фронту, що може означати тимчасове заморожування ситуації на цих територіях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини