Головна Новини Політика президент Зеленський готовий до локальної заморозки війни: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський готовий до локальної заморозки війни: що це означає

В одному із пунктів «плану перемоги» Зеленського міститься вимога дозволу використовувати західну зброю вглиб території Росії

15 вересня 2024, 10:58 comments3906
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський планує протягом найближчих тижнів відвідати Сполучені Штати, щоб представити свій "план перемоги" президенту Джо Байдену, а також кандидатам у президенти. Як повідомляє видання Bild, одним із пунктів цього плану є можливість введення режиму припинення вогню на окремих ділянках фронту.

Зеленський готовий до локальної заморозки війни: що це означає

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зазначається, що серед ключових вимог у "плані перемоги" міститься прохання дозволити Україні використовувати західну зброю для атак у глибоких районах території Росії. Крім того, план передбачає готовність України розглянути варіант локального припинення вогню на певних ділянках фронту, що може означати тимчасове заморожування ситуації на цих територіях.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав два шляхи завершення війни в УкраїніЗавершення війни з Росією можливе лише двома шляхами: силовим витісненням окупаційних військ чи дипломатичним процесом, що передбачає повне звільнення українських територій. Нічого третього тут не дано. Таку заяву, виступаючи на Ялтинській Європейській стратегії (YES), зробив глава української держави Володимир Зеленський. 

Президент зазначив, що саме від позиції США, як ключового партнера Києва, залежить зміцнення обороноздатності України та посилення її позицій на шляху до перемоги.

Президент нагадав, що багато залежатиме від того, як президент США відреагує на той план перемоги, який він представить. Цей план може стати основою для надійного миру та повної реалізації Формули миру. Зеленський висловив думку, що будь-які ілюзії щодо можливості домовитися з Москвою чи визначення нових "червоних ліній" лише затягують конфлікт.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини