Головна Новини Політика президент Замах на Зеленського: скільки разів намагалися вбити президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Зеленського: скільки разів намагалися вбити президента

Наразі про замахи на вбивство повідомляють спецслужби

8 березня 2024, 15:10 comments3943
Поділіться публікацією:

В інтерв'ю для італійського телеканалу Rai 1, президент України Володимир Зеленський зізнався, що не рахує кількість замахів на його життя. Зазвичай, про це доповідають спецслужби. 

Замах на Зеленського: скільки разів намагалися вбити президента

Зеленський розповів, що понад 10 разів його намагалися вбити

Володимир Зеленський, чия кар'єра почалась далеко за межами політичних баталій, сьогодні стоїть у центрі глобальної уваги як лідер нації, що бореться за свою свободу та незалежність. Від моменту свого обрання, він став символом опору проти російської агресії. Але цей шлях не був легким, особливо коли мова заходить про особисту безпеку. 

"Кажуть, більше десяти," — відповів Зеленський на питання про кількість спроб на його життя, зазначивши, що інформація походить від спецслужб та розвідки.

Президент виразив свою солідарність з народом, підкреслюючи, що вважає за честь бути в таких самих умовах, як і кожен українець.

"Мені здається, що в Україні всі наші люди, військові на фронті щодня ризикують своїм життям, цивільні, на яких удари, як в Одесі, ризикують також своїм життям. І я, президент своєї країни, тому я також ризикую," — поділився він.

Нагадаємо, що 6 березея російські окупанти атакували Одесу. Грецьке видання Protothema повідомляє, що ворог вдарив балістикою за 150 метрів від локації, де президент України Володимир Зеленський зустрічався з прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом.

“Коментарі” також писали, що заступник очільника Радбезу РФ, найближчий соратник російського президента Дмитро Медведєв висловився про вчорашній удар ракетою по території Одеського порту, повідомивши, що ціль планувалась заздалегідь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 березня 2024, 15:18

Всього буде 95. Але корумповані юдейці незламні. Швидше Ізраїль визнає Палестину та припинить там геноцид ніж Україна позбудеться обрізаної узурпації.


Новини