Головна Новини Політика президент Російські окупанти атакували Одесу під час візиту Зеленського: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти атакували Одесу під час візиту Зеленського: що відомо

Грецьке видання стверджує, що ціллю російських військ був кортеж президента

6 березня 2024, 16:53
Поділіться публікацією:

Сьогодні, російські окупанти атакували Одесу. Грецьке видання Protothema повідомляє, що ворог ударив балістикою за 150 метрів від локації, де президент України Володимир Зеленський зустрічався з премʼєр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом. 

Російські окупанти атакували Одесу під час візиту Зеленського: що відомо

ЗМІ: РФ здійснила ракетний удар по Одесі під час візиту прем'єра Греції

“Ми всі в порядку. Ми почули звук сирен і вибухи, які були дуже близько від нас. Ми не встигли піти в захищене місце, це дуже вражаючий досвід", — повідомив міністр Ставрос Папаставру, який входить до складу грецької делегації

Пізніше президент Володимир Зеленський підтвердив, що в Одесі є загиблі та поранені внаслідок атаки по місту.

“Ми бачили сьогодні цей удар. Їм байдуже, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, всі деталі не знаю ще, але знаю, що є загиблі, поранені", — сказав голова держави під час пресконференції разом з премʼєром Греції Кіріакосом Міцотакісом.

Зазначимо, що вибух пролунав посеред білого дня, коли грецька делегація вже була в Одесі. Місцеві телеграм-канали опублікували, що одесити помітили кортеж у центрі. Офіційно українська влада це поки не коментувала. 

Під час зустрічі прем'єр Міцотакіс, підтвердив свою позицію, заявивши, що Греція продовжить надавати підтримку Україні, не послаблюючи при цьому власну обороноздатність. Це жест солідарності та відданості.

Нагадаємо, що у ніч на суботу через атаку ворожих "Шахедів" в Одесі обвалилася частина багатоповерхівки: загинула одна людина, семеро отримали поранення. Під завалами можуть бути ще люди. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

Крім того, міністр закордонних справ Литви, Габріелюс Ландсбергіс, виступив з рішучим засудженням недавньої атаки Одеси. Обстріл, що став причиною втрати 12 життів, серед яких п'ятеро були маленькими дітьми, викликала хвилю обурення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 березня 2024, 17:18

По кількості замахів корумпований Фюрер перевершив Гитлера. Всього, за час його смертельного для України правління, їх буде 95 - така ж як у Путіна любов до сакральних дат і чисел. Тільки от у Гитлера не страждали цивільні. Хоч треба віддати належне, цей турбується про чиновницькі установи. Тому він не правий стверджуючи: “... Їм байдуже, куди бити. ..., — жодна білякоритна установа, де працює багато юдейців, в Україні не постраждала - біля них 100% безпечно.


Новини