Головна Новини Політика президент Як стати прессекретарем президента - Мендель
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати прессекретарем президента - Мендель

Раніше Юлія Мендель і не сподівалася отримати таку посаду

9 березня 2021, 12:10 comments1077
Поділіться публікацією:

Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель дала інтерв'ю виданню "ГОРДОН". Під час розмови пані Юлія розповіла як їй вдалося стати прессекретарем Глави держави та розкрила подробиці завдань, які їй довелося пройти аби обійняти цю посаду. 

Як стати прессекретарем президента - Мендель

Прессекретар президента: як Юлія Мендель зайняла цю посаду. Фото: kor.ill.in.ua

Ще до призначення Юлія Мендель була журналісткою видання The New York Times. Вона навіть не думала надсилати резюме на нову роботу.

"Це абсолютна імпровізація була. Я не вірила, що взагалі можна в нашій країні зробити такий конкурс. І навіть якщо його можна зробити прозоро – я не вірила, що хтось дійде до мого резюме. Ми чудово розуміємо популярність Володимира Олександровича, я думала, це будуть десятки тисяч резюме", – коментує прессекретар.

Проте пані Юлія спонтанно вирішила ризикнути та надіслала резюме англійською мовою. На наступний день її чекав неочікуваний дзвінок. Дівчині зателефонував HR-менеджер. Їхнє спілкування тривало 40 хвилин. Після розмови Юлії дали два завдання – написати текст та записати відеозвернення. Дівчина успішно пройшла випробування.

Через місяць дівчина прийшла на співбесіду в Офіс президента. На зустрічі було 8 осіб — Володимир Зеленський, Андрій Богдан, Кирило Тимошенко та Юрій Костюк, Ірина Побєдоносцева та троє інших людей, яких пані Юлія вже не пам'ятає.

Дівчина одразу ставилася до співбесіди спокійно та не боялася заявити про себе. Розмову записували на відеокамеру. Юлії довелося пройти рольову гру. Їй ставили різні питання, а вона повинна була відповідати на них з позиції прессекретаря президента.

В результаті Юлія Мендель успішно виконала всі завдання та стала прессекретарем президента України.

Також раніше Юлія Мендель повідомляла, чи піде Зеленський на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини