Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на скоєння нападу на Шефіра
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на скоєння нападу на Шефіра

Президент терміново вилітає до України

22 вересня 2021, 14:07
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський збирається терміново повернутися до Києва зі Сполучених Штатів Америки, у зв'язку із замахом на свого друга Сергія Шефіра. Про це він повідомив у Telegram-каналі Офісу президента. 

Зеленський відреагував на скоєння нападу на Шефіра

Володимир Зеленський, фото з відкритих джерел

Своє повернення до Києва Зеленський планує одразу після виступу на Генасамблеї ООН. 

"Одразу після виступу на Генасамблеї ООН я вирушаю в столицю. Хто за цим стоїть, скажу відверто — не знаю. Поки що, які це сили — можуть бути внутрішні або зовнішні. Але силами не вважаю їх, тому що передавати мені привіт пострілами з лісу в автомобіль мого друга — це слабкість", — сказав Володимир Зеленський.

Також він додав, що відповідь буде сильною. На міцність команди президента це ніяк не вплине. За його словами, на той курс до змін, що обрала команда, а саме до детінізації економіки і боротьби з криміналітетом та з великими впливовими фінансовими групами це ніяк не вплине. Навпаки, така подія тільки зміцнить процеси, що відбуваються. 

Раніше портал "Коментарі" повідомив про те, що недалеко від села Лісники було скоєно замах на Сергія Шефіра. Відомо, що сам Шефір не постраждав, а ось його водій знаходиться в реанімації. Стріляли автоматною чергою. Нападників вже шукають, введена спецоперація "Сирена". Також з'явилися фото обстріляного автомобіля помічника Зеленського Сергія Шефіра. Сергій Нахманович Шефір — сценарист і продюсер, один із засновників і співвласник Кварталу 95, один і бізнес-партнер Володимира Зеленського. Перший помічник президента України Володимира Зеленського. Сергій Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського. 21 травня 2019 був призначений першим помічником президента України Володимира Зеленського. Народився 25 травня 1964 Кривому Розі Дніпропетровської області. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/4832
comments

Обговорення


Новини