Головна Новини Політика внутрішня політика На радника президента Сергія Шефіра вчинили замах: поранений водій
commentss НОВИНИ Всі новини

На радника президента Сергія Шефіра вчинили замах: поранений водій

Недалеко від села Лісники було скоєно замах на Сергія Шефіра

22 вересня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо про замах на помічника президента України Сергія Шефіра. Про це написав народний депутат Євген Шевченко в своєму телеграм-каналі, а також в пресслужбі МВС.

На радника президента Сергія Шефіра вчинили замах: поранений водій

Шефір, фото з відкритих джерел

"Тільки що поблизу села Лісники було скоєно замах на Сергія Шефіра. Поранений водій Сергія, в нього потрапило три кулі", — повідомив народний депутат Євген Шевченко.

Відомо, що сам Шефір не постраждав, а ось його водій знаходиться в реанімації. Стріляли автоматною чергою. Нападників вже шукають, введена спецоперація "Сирена".

Також з'явилися фото обстріляного автомобіля помічника Зеленського Сергія Шефіра.

На радника президента Сергія Шефіра вчинили замах: поранений водій - фото 2

Сергій Нахманович Шефір — сценарист і продюсер, один із засновників і співвласник Кварталу 95, один і бізнес-партнер Володимира Зеленського. Перший помічник президента України Володимира Зеленського. Сергій Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського. 21 травня 2019 був призначений першим помічником президента України Володимира Зеленського. Народився 25 травня 1964 Кривому Розі Дніпропетровської області.

"Сьогодні, близько 10 години ранку, недалеко від села Лісники була обстріляна машина першого помічника Президента Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило понад 10 куль. Поранений водій. На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції. Проводиться спеціальна поліцейська операція з розшуку зловмисників. Всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини замаху на життя двох громадян України, просимо повідомляти в поліцію на 102", — сказано в повідомленні МВС.

Як раніше інформував портал "Коментарі" раніше США опублікували листування одного Джуліані з Аваковим, Баканова і Шефір . За даними Комітету, частина документів Парнас надав добровільно. У жовтні 2019 року його змінив адвоката і обіцяв надати документи Комітету Палати представників в рамках розслідування у справі про імпічмент президента Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини