Головна Новини Політика президент Війна може перекинутися на інші країни: Зеленський розповів, хто ще під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна може перекинутися на інші країни: Зеленський розповів, хто ще під загрозою

Володимир Зеленський упевнений, що всі сусіди Росії під загрозою, якщо Україна не вистоїть

21 серпня 2023, 11:10
Поділіться публікацією:

Якщо Путіну вдасться реалізувати свої плани і Росія захопить Україну, іншим державам Європи доведеться зіткнутися з війною. Проте Кремль не матиме жодних шансів атакувати Європу, якщо наша країна вистоїть. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час виступу перед парламентом Данії зробив президент України Володимир Зеленський.

Війна може перекинутися на інші країни: Зеленський розповів, хто ще під загрозою

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава держави заявив, що зараз російське зло б'є болем та смертю по українських містах та селах. При цьому із Москви вже зараз звучать прямі меседжі про те, що російські війська не обмежаться вторгненням та окупацією України.

"Потім після нашої країни вони хочуть зазнати цих страждань далі до Європи і далі у світ. І я впевнений, що ви це чуєте з Москви. Усі сусіди Росії під загрозою, якщо Україна не вистоїть", — зазначив Зеленський.

За його словами, міжнародне право не вдасться поновити. Будь-яка з демократій світу може стати мішенню. Чи то для ракет, чи то для найманців, чи для дестабілізації. Кожна із демократичних країн це відчуває вже зараз.

При цьому Володимир Зеленський висловив переконання, що Україна впорається з усіма складнощами та точно вистоїть. Це має розуміти весь цивілізований світ, який вибирає світлий бік.

Зазначимо, на вихідних президент України вже здійснив турне до Швеції, Нідерландів та Данії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський з першої леді здійснили візит до Швеції. За словами Зеленського, Україна та Швеція мають намір розгорнути у нашій країні спільне виробництво бойових машин піхоти CV90. Крім того, є можливість, що на озброєнні українських військових з'являться шведські винищувачі Gripen. Які висновки можна зробити після цього візиту? Чому він відбувся саме зараз? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 серпня 2023, 10:21

Після України вони завоюють весь світ. Саме Україна остання лінія захисту. У божевільного вождя агонія і паніка, він розуміє що наробив. Увійде в історію найбільшим злочинцем. Біблія описувала правду юдейську ментальність.


Новини