Головна Новини Політика президент В "Слузі народу" розповіли про другий термін Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу" розповіли про другий термін Зеленського

Арахамія розповів, на що готовий заради походу Зеленського на другий термін

16 березня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів про те, на що він готовий піти, заради того, щоб Президент України Володимир Зеленський погодився піти на другий термін повноважень. Про це він повідомив в коментарі виданню "Букви".

В "Слузі народу" розповіли про другий термін Зеленського

Фото: скрiншот

За словами політика, він готовий скласти депутатський мандат і навіть переплисти протоку Босфор для того, щоб Володимир Зеленський пішов на другий термін.

Він зазначив, що завжди хотів перепливти протоку, однак не міг зважитися. Але заради походу Зеленського на другий термін готовий це зробити. Лідер фракції монобільшості також сказав, що заради цього він згоден більше ніколи не відвідувати Мальдіви, вивчити скільки років його шести дітям, а також скласти депутатський мандат.

Раніше після з'їзду партії "Слуга народу" члени політичної сили заявляли про те, що будуть просити Володимира Зеленського балотуватися на другий термін повноважень на наступних президентських виборах.

Під час виборчої кампанії 2019 року Володимира Зеленського заявляв, що йде на один термін президентських повноважень. Він відзначав, що 5 років цілком достатньо для того, щоб змінити країну і втілити задумане.

Уже у 2020 році під час великої прес-конференції Зеленський визнав, що одного президентського терміну недостатньо для того, щоб зробити все, що було заплановано.

У 2021 році народний депутат Гео Лерос, якого виключили з фракції "Слуги народу" повідомляв, що під час святкування свого дня народження Зеленський заявив своєму найближчому оточенню про намір балотуватися на другий термін.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що член ТКГ розповів, чого Росія домагається в ОРДЛО.

Читайте також, хто повинен понести відповідальність за Харківські угоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей Кривицкий

17 березня 2021, 11:05

Издеваются над нами что ли??? Если б кого и хотел уговаривать о втором сроке президентства - так им бы был Кравчук. Все. Больше достойных кандидатур на современной политической арене я не вижу!

Алекс

16 березня 2021, 11:35

Кто б сомневался! Ещё бы, от такого корыта придётся оторвать хлебало, если не пойдёт на второй срок... .


Новини