Головна Новини Політика президент Україна збільшуватиме війська: заява Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна збільшуватиме війська: заява Зеленського

Україна збільшить кількість прикордонних військ

13 березня 2024, 07:02
Поділіться публікацією:

Україна збільшуватиме кількість прикордонних військ. Зокрема це необхідно для того, щоб захищатися від російської агресії. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму традиційному зверненні до українців заявив президент України Володимир Зеленський.

Україна збільшуватиме війська: заява Зеленського

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Лідер українців розповів, що сьогодні, 12 березня, провів кілька важливих нарад. У них брали участь прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та інші урядовці.

За словами Зеленського, він погодив подальші кроки для розвитку Державної прикордонної служби та прикордонних військ.

Президент наголосив, що пишається кожним українцем та українкою, які служать у прикордонних військах.

"Збільшуватимемо чисельність прикордонних військ — і враховуючи поточні завдання захисту від російської агресії, і в розрахунку на довготривалий захист кордонів нашої держави після цієї війни", — зазначив він.

Також Володимир Зеленський уточнив, що Клименко доповів йому про основні питання безпеки всередині нашої держави, зокрема щодо роботи Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Це надзвичайно важливо для збереження життів наших людей, для захисту від російських мін та їх боєприпасів, що не розірвалися. Вдячний усім, хто до цієї роботи залучений і очищає українську землю", — розповів він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спроби прем'єра Угорщини Віктора Орбана загравати з колишнім президентом США Дональдом Трампа нічого не дадуть голові угорського уряду. Слабкі друзі нікому не потрібні. Таке переконання на інтерв'ю Le Monde та BFM TV висловив президент Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський вважає, що є низка причин того, що президент Франції Еммануель Макрон останнім часом висловлює все більш різку позицію щодо Росії, і навіть стверджує про її "неминучу поразку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини