Головна Новини Політика президент Україна втратила півроку: Зеленський емоційно висловився про неясну позицію з підтримкою США
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна втратила півроку: Зеленський емоційно висловився про неясну позицію з підтримкою США

Володимир Зеленський заявив, що Україна втратила півроку через суперечки у Конгресі, більше гаяти час не можна

30 березня 2024, 08:25
Поділіться публікацією:

Розбіжності в Конгресі США щодо нового пакету допомоги Україні призвели до того, що наша країна втратила півроку. Ще більше часу гаяти не можна. Це вже критично. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю The Washington Post заявив президент України Володимир Зеленський.

Україна втратила півроку: Зеленський емоційно висловився про неясну позицію з підтримкою США

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Глава держави розповів, що можливості України залежать від того, яке рішення ухвалить Конгрес США.

За його словами, поки наша країна не знатиме, що має постійну підтримку США, "українські солдати залишатимуться там, де вони зараз знаходяться на сході".

"Ми втратили півроку... Ми більше не можемо гаяти час. Україна не може бути політичним питанням між партіями", — заявив Володимир Зеленський, нагадавши про суперечки в Конгресі щодо допомоги Україні.

Президент наголосив, що критики допомоги Україні не розуміють суті війни, оскільки якщо наша країна програє, російський диктатор Володимир Путін розділить світ на друзів та ворогів РФ.

В інтерв'ю американському телеканалу "CBS" Володимир Зеленський висловив думку, що Україна точно здобуде перемогу у війні проти Росії з американською підтримкою, а без неї програє.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває битва за надання допомоги Україні, яку вже майже півроку гальмує трампістське крило Республіканської партії США. Президент України Володимир Зеленський вперше провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Майком Джонсоном, одним із головних "блокувальників" цієї допомоги. А американські журналісти в колонці для CNN буквально рознесли Джонсона, назвавши того союзником Путіна та людиною, яка тримає в заручниках мільйони українців. Які очікування від епопеї з (не)виділенням допомоги України? Чи можемо отримати її цієї весни – чи США продовжать занурюватися у внутрішній порядок денний, втрачаючи вагу на зовнішній арені? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини