Головна Новини Політика зовнішня політика На Донбасі бойовики вдарили по ВСУ безпілотниками і снайперами: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі бойовики вдарили по ВСУ безпілотниками і снайперами: є поранені

Вони били безпілотниками, осколковими гранатами та снайперським вогнем

11 лютого 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Російські терористичні війська активізували обстріл позицій Збройних сил України на Донбасі із застосуванням безпілотників, осколкових гранат і снайперського вогню. Про це повідомляється у зведенні за 10 лютого на офіційній сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

На Донбасі бойовики вдарили по ВСУ безпілотниками і снайперами: є поранені

Донбас. Фото: Google

Повідомляється, що за минулу добу бойовики сім раз порушили режим припинення вогню. Зокрема, була зафіксована робота снайперських груп, від вогню яких отримав поранення один український військовий. Це сталося поблизу населеного пункту Піски в Донецькій області, на цей момент стан бійця задовільний.

Також на Приазов'ї біля села Водяне бойовики вели обстріл з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а біля села Верхньоторецьке був зафіксований вогонь зі станкового протитанкового гранатомета.

Також були зафіксовані обстріли з автоматичної станкового гранатомета біля села Південне і Золотого-4, де противник запустив безпілотник на позиції ВСУ.

На провокації з боку бойовиків наші військові надали адекватну відповідь і повідомили про численні факти порушення режиму припинення вогню в ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинули понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум", який не визнала Україну і міжнародне співтовариство.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Порошенко може стати новим прем'єр-міністром України.

Читайте також, чи є Разумков конкурентом для президента Зеленського.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини