Головна Новини Політика президент "Україні була б хана": Гордон розповів, чому він щасливий, що Зеленський став президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Україні була б хана": Гордон розповів, чому він щасливий, що Зеленський став президентом

На думку журналіста Дмитра Гордона, перемога Зеленського на виборах - заслуга, в першу чергу, Порошенка

25 вересня 2020, 15:45 comments11293
Поділіться публікацією:








Відомий журналіст Дмитро Гордон заявив, що він щасливий від того факту, що у 2019 році саме Володимир Зеленський здобув перемогу на виборах голови держави, зумівши обігнати п'ятого президента України і кандидата Петра Порошенка. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі".

"Україні була б хана": Гордон розповів, чому він щасливий, що Зеленський став президентом

Дмитро Гордон

Так, Гордон пояснив, що для перемоги Зеленського не потрібні були ні великі гроші, не думка авторитетних діячів, ні навіть потужна агітпрограма. Досить було того, що він вже з'явився і пішов у президенти.

"Був величезний запит на нові обличчя у суспільства, втомленого від Порошенка і його продажних товаришів. І цим єдиним новим обличчям, незаплямованим, чистим, чесним, виявився Володимир Зеленський. Тому те, що він став президентом — заслуга, в першу чергу, Порошенко, а в другу — самого Володимира Олександровича Зеленського ", — зазначив Гордон.

При цьому журналіст зауважив, що за перший рік каденції нового президента було чимало помилок і скандалів, але в цілому це куди краще, ніж якби на другий термін прийшов Порошенко.

"Слава Богу, що Порошенко не залишився на другий термін, інакше Україна була б хана. Сьогодні Україна теж в непростій ситуації, й у Володимира Олександровича є цілий ряд помилок, перш за все — кадрових, за браком досвіду. Але я щасливий, що президентом України сьогодні є Зеленський, а не Порошенко або хтось інший ", — додав він і, на закінчення цієї теми нагадав, що блискучим кандидатом був і Ігор Смешко.

До речі, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ігор Смешко має намір балотуватися в мери Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Серёга

28 листопада 2020, 00:43

Как можно считать Украинским журналистом продажного Гор-н-д-онна? Оно же ж раз восемь «перекрасилось» туда-сюда и обратно. И, само не отрицает! Но таких «гадов» /вы понимаете о чём .../ надо давить каблуком... И то, выскользнет.


Новини