Головна Новини Політика президент Учасники саміту Кримської платформи отримали державні нагороди
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасники саміту Кримської платформи отримали державні нагороди

Нагороди вручив президент Володимир Зеленський

23 серпня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

Усі учасники першого саміту Кримської платформи, який відбувся 23 серпня, отримали почесні державні нагороди з рук президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Офіс президента.

Учасники саміту Кримської платформи отримали державні нагороди

Перший саміт Кримської платформи, фото з Twitter

Таким чином представникам іноземних держав Україна висловила свою підтримку та подяку за приділення уваги проблемам територіальної цілісності та окупації Криму.

Орденом князя Ярослава Мудрого І ступеня нагороджено: президента Польщі Анджея Дуду, президента Угорщини Яноша Адера, президента Естонії Керсті Кальюлайда, президента Латвійської Республіки Егілса Левітса, президента Європейської ради Шарль Мішель, президента Литви Гітанаса Наусєду, президента Фінляндії Саулі Нііністьо, президента Словенії Борута Пахора, президента Молдови Маю Санду та виконавчого віце-президента Європейської комісії Валдіса Домбровскіса.

Орден Ярослава Мудрого ІІ ступеня отримав прем’єр-міністр Швеції Стефан Льовен.

Орденом "За заслуги" І ступеня президент Зеленський нагородив прем’єр-міністра Грузії Іраклі Гарібашвілі, президента Національної ради Парламенту Швейцарської Конфедерації Андреаса Ебі, прем'єр-міністра Румунії Флорін-Васіле Кицу, прем’єр-міністра Словаччини Едуарда Хегера та прем'єр-міністра Хорватії Андрея Пленковича.

Як ми повідомляли раніше, уряд Німеччини очолить новий політик, з яким команді президента Володимира Зеленського потрібно буде вибудовувати діалог. Тому варто звернути увагу на позицію найвпливовіших німецьких партій щодо конфлікту України і Росії в світлі завершення будівництва російського газопроводу "Північний потік-2", невизначеності в сфері врегулювання конфлікту на Донбасі і повернення анексованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини