Головна Новини Політика президент У Зеленського звинуватили Путіна в лицемірстві та поголовному знищенні сіл
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського звинуватили Путіна в лицемірстві та поголовному знищенні сіл

Офіс президента України провів паралелі між різаниною з боку ХАМАС та діями рашистів в Україні

11 жовтня 2023, 21:10
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк розкритикував спроби глави РФ Путіна зобразити себе прихильником дотримання міжнародного військового права. Заклики Путіна не вбивати жінок та дітей, чим відзначився ХАМАС під час атаки на Ізраїль, в Офісі президента України назвали "фантастичним лицемірством". Про це повідомляють "Коментарі".

У Зеленського звинуватили Путіна в лицемірстві та поголовному знищенні сіл

Подоляк

"Суб'єкт "Путін", чиї руки в прямому сенсі по лікоть у крові жителів Маріуполя та Бучі, кашляючи, закликає "сторони конфлікту" на Близькому Сході не чіпати "старих, жінок і дітей", якщо вже чоловіки вирішили пограти між собою м'язами, — написав у своєму телеграм-каналі Михайло Подоляк. — При цьому звертається автор навмисного геноциду українців та крадіжки українських дітей не до російських солдатів, які вирізали цілі села, і навіть не до палестинських бойовиків, які спалювали живцем ізраїльтян, а саме... до Ізраїлю, попутно обласкуючи і чомусь нав'язливо ототожнюючи бойовиків ХАМАС із палестинським народом".

Михайло Подоляк упевнений, що Росії не вдасться зобразити із себе миротворця, оскільки РФ сама вчиняла військові злочини в Україні.

— Так чи інакше, у Росії не вийде ні заговорити ситуацію, ні вдягнути лицемірну "миротворчу" маску. Все надто очевидно і надто рясно вимазано кров'ю. Путін та його еліта – військові злочинці. ХАМАС – це удосконалений у звірствах ІДІЛ. З терористами не розмовляють. Терористів знищують чи відправляють на лаву підсудних, — пише Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що пыд час проведення Російського енергетичного тижня Путін фактично став на бік ХАМАС, заявивши, що причиною недавньої атаки на Ізраїль стало небажання Ізраїлю та США створювати палестинську державу, як того вимагали рішення ООН. При цьому він замовчує, що саме арабські сусіди Ізраїлю з моменту його проголошення в 1947 році намагалися знищити його, відмовляючи Ізраїлю в існуванні.

Тим часом, Маск ухвалив рішення щодо Ізраїлю.

А Зеленський відверто розповів про наслідки для України перемоги Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини