Головна Новини Політика президент У Зеленського розповіли про санкції проти Медведчука і олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про санкції проти Медведчука і олігархів

В Офісі президента розкрили суть санкцій

17 березня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

В Офісі президента розповіли про санкції Ради національної безпеки і оборони України проти нардепа Віктора Медведчука та інших українських олігархів, а також назвали мета обмежень. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник президента Олег Устенко.

У Зеленського розповіли про санкції проти Медведчука і олігархів

Фото: ОП

За його словами, останні рішення РНБО про санкції є оголошенням війни українським олігархам. Він зазначив, що санкції є частиною цієї війни, яка повинна допомогти Україні зробити справжній ривок в економіці.

Радник Зеленського сказав, що в даній ситуації мова йде не про війну бідного проти багатого, а за права представників середнього класу. Також він зазначив, що санкції є війною не проти конкретної олігарха, а війною для досягнення рівних умов ведення бізнесу для кожного.

Він підкреслив, що олігархів треба позбавити можливості будувати Україну під себе і лобіювати свої інтереси через контроль над політичними силами. Устенко сказав, що війна проти олігархів є позбавлення монополій і розвиток конкурентного середовища в Україні.

Він торкнувся питання проведення судової реформи, яка допоможе захищати права власності.

Довідка: 19 лютого РНБО ввів санкції проти нардепа Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини нардепа Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка поставляє паливо бойовикам на окупованому Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про шанси Володимира Зеленського на другий термін.

Читайте також про коаліцію Зеленського і Тимошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини