Головна Новини Політика президент У Зеленського розповіли, чому він погрожує розпуском Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чому він погрожує розпуском Верховної Ради

Це один з інструментів вирішення проблеми

23 лютого 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

В Офісі президента України розповіли про те, чому Володимир Зеленський загрожує народним депутатам розпуском Верховної Ради через те, що вони не хочуть голосувати за його парламентські ініціативи. Про це розповів радник голови ОП Андрія Єрмака Михайло Подоляк в коментарі виданню "РБК-Україна".

У Зеленського розповіли, чому він погрожує розпуском Верховної Ради

Фото: УП

Він зазначив, що президент хоче, щоб нардепи в Раді працювали в команді, а також прагнули до продуктивності і результату. За словами Подоляка, парламент повинен дотримуватися важливіше домовленості, які приймаються всередині правлячої партії.

Також радник Андрія Єрмака сказав, що розпуск Ради є одним з інструментів, які можуть виправити ситуацію в тому випадку, якщо в країні почнеться криза з прийняттям рішень.

Повідомлялося, що під час зустрічі з керівниками парламентської фракції "Слуга народу" Президент Зеленський пригрозив нардепам розпуском Ради через законопроект про державних службовців. Президент хоче, щоб законопроект прийняли з його пропозиціями.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський вже розпускав Верховну Раду. Під час інавгураційної промови він оголосив про розпуск парламенту VIII скликання.

Позачергові парламентські вибори були призначені на липень 2019 року. Тоді президентська партія "Слуга народу" отримала монобольшінство, провівши в Раді більше 250 депутатів.

З кожним місяцем в правлячої фракції починали виникати проблеми з голосуванням за важливі законопроекти, однак на даний момент в парламенті зберігається монобольшінство, а фракція "Слуги народу" налічує понад 240 народних депутатів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що активіста Сергія Стерненко засудили до 7 років позбавлення волі.

Читайте також про зв'язки Порошенка і Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини