Головна Новини Політика президент У Зеленського розповіли, чи будуть закривати ЗМІ під час надзвичайного стану
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чи будуть закривати ЗМІ під час надзвичайного стану

Федір Веніславський заявив, що під час надзвичайного стану в Україні можуть закривати ЗМІ

23 лютого 2022, 20:40
Поділіться публікацією:








За озвученою заявою представника президента в Конституційному суді, члена Комітету з нацбезпеки від фракції "Слуга народу" Федора Веніславського, в період  надзвичайного стану в нашій країні можливо закривати ЗМІ. В тому випадку, коли вони розповсюджуватимуть   інформацію, яка є "сепаратиською". Про це інформує"Україна 24".

У Зеленського розповіли, чи будуть закривати ЗМІ під час надзвичайного стану

Федір Веніславський (фото з відкритих джерел)

 Зокрема, як зазначив Федір Веніславський, коли деякі сепаратистські сили схочуть поширити ворожнечу, то їх ресурси будуть блокувати. Щодо засобів масової інформації, коли вони не робитимуть  вище згадувані речі, то щодо них не будуть застосовуватись ніякі заходи.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому Рада перенесла розгляд питання про введення надзвичайного стану та що не влаштовує опозицію. Парламент переніс засідання, де мають ввести надзвичайний стан в Україні. Народна депутатка України Кіра Рудик розповіла, що засідання все ж таки відбудеться сьогодні, але після іншого позачергового засідання, де будуть розглядати бюджет. За словами депутатки, є кілька пунктів в президентському Указі, які не влаштовують опозицію. За словами депутатів, опозиційні фракції не влаштовують ті конкретні пункти, які можуть створювати неприємні ситуації, де в рамках режиму надзвичайного стану будуть зловживання. Це стосується обмеження роботи телерадіокомпаній, роботи політичних партій, доступу до житла людей в рамках надзвичайного стану. Рудик зазначила, що парламентарі направили Володимиру Зеленському лист зі своїми змінами щодо введення надзвичайного стану. Вона наголосила, що сподівається, що ці зміни підтримає ОП, адже інакше голосів не буде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

23 лютого 2022, 21:38

зеленая сопля закрывает каналы и без режима ЧП. это чмо считает себя царьком и конституцией свою пархатую жопу вытирает!


Новини