Головна Новини Політика президент "У нас є свій Берлін, своя Венеція, свої Мальдіви": Зеленський записав зворушливе відео про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"У нас є свій Берлін, своя Венеція, свої Мальдіви": Зеленський записав зворушливе відео про Україну

Президент Володимир Зеленський записав відеоролик англійською мовою, щоб більше людей по всьому світу дізналося про Україну і її переваги

24 серпня 2020, 16:14 comments1155
Поділіться публікацією:

Український гарант Володимир Зеленський звернувся на міжнародному діалекті до громадян по всьому світу, щоб чітко і лаконічно розписати гідності держави, яка сьогодні відзначає 29 років з дня своєї Незалежності та унітарності. Відеоролик президент опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"У нас є свій Берлін, своя Венеція, свої Мальдіви": Зеленський записав зворушливе відео про Україну

Мета ролика — привернути увагу іноземних партнерів до тривалої співпраці та економічним союзам.

"Сучасна Україна — це щось таке, що ми разом можемо створити і разом виграти. Одна з найбільших країн Європи стане справжнім проривом, кордоном, за яким відбудуться абсолютно особливі речі!", — закликає Зеленський.

При цьому глава держави вказав на те, які працьовиті, талановиті люди проживають в Україні, які родючі грунти, які перспективні можливості для IT-бізнесу.

"Разом ми можемо нагодувати весь світ" — переконаний лідер українців.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України сказав урочисту промову в 29-ту річницю Незалежності. Ми — не ангели, але рис тут не місце. Чи не буде такого, що наша хата скраю. Подивися в дзеркало і побачиш: все залежить тільки від нас. Зі святом вас, шановні громадяни! Слава Україні! ", — сказав Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини