Головна Новини Політика президент Тривала війна з Росією: Зеленський зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривала війна з Росією: Зеленський зробив заяву

Президент України нагадав, що путінський режим уже ослаблений

11 вересня 2023, 09:20 comments1635
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор Володимир Путін прорахувався, коли зробив ставку на тривалу війну проти України. Бо він у ній програє. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "The Economist" зробив президент України Володимир Зеленський.

Тривала війна з Росією: Зеленський зробив заяву

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава української держави зазначив, що початковий план Путіна щодо швидкої окупації всієї України провалився і тепер він сподівається, що тривалими воєнними діями він виснажить український народ і підірве рішучість Заходу продовжувати підтримку України. Путін хоче перетворити Україну на дисфункціональну, знелюднену державу, біженці з якої створюють додаткові складності в Європі. Однак сама Росія є крихкою.

"Путін не розуміє, що у довгій війні він програє. Тому що не має значення, що його підтримують 60% або 70% [росіян]. Ні, програє його економіка. У міру того, як Україна посилюватиме свої удари всередині Росії, росіяни почнуть ставити незручні питання щодо нездатності їхньої армії захистити їх", — вважає Володимир Зеленський.

Він додав, що ослаблення Кремля після заколоту Пригожина – це лише перший дзвіночок, надалі Путіна чекають нові труднощі.

Щодо позиції України, то, за словами Зеленського, українці мріють про мир, але морально готові до будь-якого повороту та до тривалої війни у тому числі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – якщо посунемо росіян з півдня – вони втечуть: Зеленський зробив заяву про наступ ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський президент Володимир Путін продовжує винаходити нові версії – чому його країна напала на Україну та продовжує війну. Тепер він запевняє, що це Захід нібито спровокував РФ на таку агресію. Тим часом, нові соціологічні виміри показують, що серед росіян знижується підтримка війни. Щоправда, російська соціологія, як і соціологія під час війни – специфічне явище. Видання "Коментарі" продовжує обговорювати цю тему із експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Васыль

11 вересня 2023, 10:05

Зеля кокаиновый черт укрошут, кому ты чешешь мразь нацыская. Это ты блядб ублюдок уничтожаешь украинцев. А територия укроогрызка - уже предрешена...


Новини