Головна Новини Політика президент Тепер Україна кожен день буде бити в дзвони, до повернення Криму: Зеленський зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер Україна кожен день буде бити в дзвони, до повернення Криму: Зеленський зробив заяву

Мета «Кримської платформи» - працювати постійно, для того, щоб тему Криму виносити на міжнародний рівень, а не тільки обговорювати всередині України

19 серпня 2021, 10:28
Поділіться публікацією:

Після запуску "Кримської платформи" все зміниться, про деокупацію Криму тепер будуть говорити кожен день і наближати ту дату, коли це станеться. Як передає видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю кримським журналістам висловив президент України Володимир Зеленський, інформує сайт Офісу президента України.

Тепер Україна кожен день буде бити в дзвони, до повернення Криму: Зеленський зробив заяву

Володимир Зеленський. Фото - Еліф Бекірова, Українська правда

За словами глави держави, мета "Кримської платформи" працювати постійно, для того, щоб тему Криму виносити на міжнародний рівень, а не тільки обговорювати всередині України. Зеленський порівняв сьогоднішній Крим з авіаносцем, в який півострів перетворила Росія, зробивши з української території свою військову базу, почавши гнобити корінне населення, знищувати культуру, екологію. Володимир Зеленський зазначив, навіть в тій ситуації, яка склалася, є вихід. Потрібно щодня бити в дзвони, підіймаючи проблему Криму.

На думку Зеленського, до запуску "Кримської платформи" нічого в практичній площині не робилося для повернення півострова. На сьогоднішній день готовність працювати на саміті "Кримської платформи" підтвердили 40 країн, але це число буде зростати. Також президент висловив переконання, що єдиною умовою, коли такі світові лідери, як США, Великобританія, Франція, Німеччина знімуть свої санкції з РФ повинна бути деоккупація українських територій. Поки цього не станеться санкційний тиск на Москву має тільки посилюватися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський заявив про завдання - до 2035-го побудувати великий професійний флот. Перший етап вже стартував і з його результатами українці можуть ознайомитися 24 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини