Головна Новини Політика президент Там просто пекло: Зеленський розповів про бої в Пісках та Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

Там просто пекло: Зеленський розповів про бої в Пісках та Авдіївці

Зеленський розповів, що наші дипломати роблять усе, аби Україна отримала зброю, яка зупинить Росію

2 серпня 2022, 22:57
Поділіться публікацією:

В напрямку Пісків та Авдіївки триває наступ російських військ. Володимир Зеленський повідомив, що ситуація перетворилася на справжнє пекло. Про це повідомив Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні.

Там просто пекло: Зеленський розповів про бої в Пісках та Авдіївці

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Глава держави  повідомив, що українські військові активно працюють, аби окупанти несли важкі втрати. В тому числі, завдяки західному озброєнні, наприклад артилерійській системі HIMARS. Також він зазначив, що окупанти все ще мають перевагу у живій силі та артилерії.

"Так, дійсно, ми ще не можемо повністю зламати перевагу російської армії в артилерії і в живій силі, і це дуже відчувається в боях, особливо на Донбасі — Піски, Авдіївка, інші напрямки. Там просто пекло. Цього навіть не описати словами", — розповів Зеленський.

Також український президент розповів, що наші дипломати роблять усе, аби ми отримали зброю, що допоможе зупинити Росію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним з підготовкою контрнаступу. Україна очікує від держав Північноатлантичного альянсу більше важкого озброєння не лише для того, щоб відбивати атаки країни-агресора, а й для того, щоб українська армія могла піти у контрнаступ та відвоювати свої території. Про це президент України Володимир Зеленський заявив під час розмови з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, повідомляє пресслужба Офісу президента України. На Банковій наголосили, що глава української держави зупинився на двох ключових моментах. По-перше, проінформував генсека НАТО про те, яка ситуація на фронті, а по-друге, нагадав, що Київ продовжує чекати на обіцяне важке озброєння від партнерів у НАТО. 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини