Головна Новини Політика президент Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним з підготовкою контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним з підготовкою контрнаступу

Зеленський окремо обговорив стан опрацювання запитів України до НАТО щодо допомоги для проведення гуманітарного розмінування та висловив сподівання на прискорення постачання необхідного обладнання

2 серпня 2022, 18:12 comments1263
Поділіться публікацією:

Україна очікує від держав Північноатлантичного альянсу більше важкого озброєння не лише для того, щоб відбивати атаки країни-агресора, а й для того, щоб українська армія могла піти у контрнаступ та відвоювати свої території. Як передає видання "Коментарі", про це президент України Володимир Зеленський заявив під час розмови з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, повідомляє прес-служба Офісу президента України.

Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним з підготовкою контрнаступу

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

На Банковій наголосили, що глава української держави зупинився на двох ключових моментах. По-перше, проінформував генсека НАТО про те, яка ситуація на фронті, а по-друге, нагадав, що Київ продовжує чекати на обіцяне важке озброєння від партнерів у НАТО.                                    

Володимир Зеленський також зазначив, що Київ дуже потребує нелетальної військової допомоги в рамках комплексного пакету, затвердженого на Мадридському саміті НАТО.                                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" – українці прожили 160 днів повномасштабного вторгнення. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому перелом у війні вже розпочався.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні затягнеться: експерти озвучили прогноз на осінь та зиму. На сьогоднішній день у жодної зі сторін немає можливості, щоб досягти своїх цілей, отже, бойові дії продовжуватимуться.

Раніше "Коментарі" писали – міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу розповів, як відбувається окупація Донецької області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини