Головна Новини Політика президент Стало відомо, де проведе різдвяні канікули Володимир Зеленський з сім'єю - новина шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де проведе різдвяні канікули Володимир Зеленський з сім'єю - новина шокує

Точне розташування садиби Мендель не повідомляє з міркування безпеки

24 грудня 2020, 22:18
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Юлія Мендель розповіла представникам ЗМІ про те, що президент України Володимир Зеленський не планує їхати в теплі країни для зустрічі новорічних та різдвяних свят, а відзначатиме Новий рік в Україні в колі сім'ї.

Стало відомо, де проведе різдвяні канікули Володимир Зеленський з сім'єю - новина шокує

Президентське подружжя проведе канікули в державній резиденції "Синьогора" в селі Гута на Івано-Франківщині.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Президент України Володимир Зеленський привітав католиків України зі Святом Різдва Христового. Офіс глави держави опублікував відеозвернення. Своє вітання Зеленський також пов'язав з карантином в Україні, назвавши його серйозним випробуванням в цьому році. Також президент зазначив, що Різдво дарує надію на порятунок і віру в те, що добро і милосердя переможуть і побажав, щоб ці дві речі наповнили серця тих, хто відзначає свято. Чиновник просить тримати дистанцію, але не відвертатися один від одного, носити на обличчі маски, але разом з нею і посмішки, і бачити їх на обличчях близьких.

Крім того, порталу стало відомо про те, що сьогодні, 24 грудня, з робочим візитом до міста Запоріжжя приїхав Володимир Зеленський. В ході спілкуванням з представниками ЗМІ гарант відповів на питання, що стосуються вакцин. За словами глави держави, влада всіляко намагається прискорити процес поставки перевіреної і якісної вакцини в Україну. Для цього ведуться переговори з урядом інших країн, а також зі світовими фармацевтичними компаніями. Міністерство охорони здоров'я, як повідомляє Зеленський, веде переговори з такими партнерами як Moderna, AstraZeneca, а також з китайськими виробниками про постачання вакцин в країну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Салим

24 грудня 2020, 23:11

Помнится,в прошлом году он отправлялся в Карпаты,а "нашелся" в Омане...


Новини