Головна Новини Політика президент Зеленський розбагатів на 4,6 мільйона - декларація
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розбагатів на 4,6 мільйона - декларація

Президент України повідомив про істотні зміни в майновий стан

5 січня 2021, 16:45 comments1370
Поділіться публікацією:

Згідно з даними в електронній декларації, президент України Володимир Зеленський розбагатів на 4,59 мільйона гривень. Голова держави повідомив про істотні зміни в майновому стані, вказавши, що отримав роялті від діяльності двох ТОВ.

Зеленський розбагатів на 4,6 мільйона - декларація

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Так, Зеленський задекларував 4,355 мільйона гривень доходу, отриманого від "Кварталу 95" та ще 235 тисяч гривень в той же день від "Кіностолиці". 

Дані оприлюднені на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції. 

Зеленський розбагатів на 4,6 мільйона - декларація - фото 2

Зеленський розбагатів на 4,6 мільйона - декларація - фото 3

Нагадаємо, що раніше президент України розповів, як українцям зекономити на комунальних послугах. Зеленський сказав, що НАК "Нафтогаз України" буде зберігати низькі ціни на ринку газу і нагадав про можливість вибрати будь-якого постачальника газу дистанційно.

Президент України також продемонстрував, що йому подарували на Новий рік. Володимир Зеленський показав подарунок, який він отримав зі Слов'янська. Так, йому подарували солодкий будиночок, поруч з яким стоїть ялинка і сніговик. Але це ще не все: там можна побачити невелике привітання з новорічними святами.

Також стало відомо, як українці оцінили новорічне привітання Зеленського. Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування, щоб дізнатися, як українці оцінили новорічне привітання президента України Володимира Зеленського. Виявилося, що менше половини українців задоволені відеопривітанням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки грошей витратили на новорічне оформлення приміщень Офісу Зеленського. Дану інформацію надали в управлінні адміністративними будинками Державного управління справами. Виявляється, у 2020 році витратили 53 218 гривень на створення святкового настрою в адміністративних будинках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

6 січня 2021, 03:52

Xочeшь трaxнyть юнyю малышку?! Еcли да, то рeгиcтpиpyйся по сcылкe, там морe paзвpатных дeвок кoтоpыe хoтят члeнa, вoт ------ http://bit.do/miase


Новини