Головна Новини Політика президент Скільки заробив Зеленський за 2020 рік - декларація
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заробив Зеленський за 2020 рік - декларація

Президент Володимир Зеленський вказав в декларації розмір зарплати та доходів за 2020 рік

1 квітня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Стало відомо, скільки заробив президент України Володимир Зеленський у 2020 році. Глава держави заповнив декларацію, інформацію про яку можна переглянути на офіційному сайті Президента.

Скільки заробив Зеленський за 2020 рік - декларація

Зарплата та доходи Зеленського - скільки заробив президент за 2020 рік. Фото: kommersant.ru

Виявляється, минулого року доходи сім'ї Зеленських склали 22 мільйони 747 тисячі 791 гривню.

Значну частину  цих коштів президент отримав від продажу нерухомості та земельної ділянки в Іванковичах (13 мільйонів 470 тисяч 600 гривень).

За рік на посаді президента Володимир Зеленський заробив 336 тисяч гривень. Ще 4 мільйони 633 тисячі 832 гривні Володимир Олександрович задекларував як роялті.

За надання власного майна в оренду сім'я Зеленських отримала 2 мільйони 673 тисячі 730 гривень. Відсотки за депозитами та облігаціями внутрішньої державної позики принесли дохід в 442 тисячі 109 гривень.

Окрім того, дружина президента Олена Зеленська за 2020 рік отримала зарплату та роялті розміром 953 тисячі 900 гривень.

Також глава України задекларував державну дачу на правах користування, переїзд на яку пов’язаний із необхідністю забезпечення обов’язкової державної охорони.

Зазначається, що Володимир Зеленський зі своєю родиною сплатили до держбюджету податки у розмірі 1 мільйона 800 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Зеленський скасував указ Януковича про призначення суддями КСУ Тупицького і Касмініна. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, яку роль відіграє Америка в протистоянні президента України Володимира Зеленського проти олігархів. Думки експертів щодо цього питання дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини