Головна Новини Політика президент Що на думку Зеленського змусить російських олігархів взятися за внутрішню політику
commentss НОВИНИ Всі новини

Що на думку Зеленського змусить російських олігархів взятися за внутрішню політику

Санкційні обмеження вже суттєво «вдарили» по російських бізнес-елітах, хоча почали суттєво впливати на економіку агресора з четвертого кварталу 2022 року

24 лютого 2023, 23:14
Поділіться публікацією:

Посилення західних санкцій на російську бізнес-еліту, яка вже втратила колишній комфорт, змусить їх рано чи пізно думати про необхідність зміни політики в середині РФ заради того, щоб з ними хотіли вести перемовини. Про це під час пресконференції для ЗМІ заявив Президент Володимир Зеленський, пишуть "Коментарі".

Що на думку Зеленського змусить російських олігархів взятися за внутрішню політику

Тиск на російських олігархів змусить їх змінювати політику всередині РФ

Він відзначив, що російський великий олігархічний бізнес, який потрапив під обмеження вже так чи інакше відчув це на своїх прибутках, але в них залишилися ще активи на території Росії, відтак вони не зацікавлені в розпаду Росії та шукатимуть варіанти збереження бізнесу і капіталу.

"Більше тиску, більше санкцій і більше ізоляції на Росію, і їхня еліта буде думати, що їм таке зробити всередині держави, з їх новою політикою, щоб хтось хотів сісти за стіл переговорів. Ми в цьому зацікавлені", — сказав Володимир Зеленський.

За його словами, багато держав уже обговорюють, що буде після поразки Москви, інформаційно це на користь України. Але Зеленському все одно, що буде з Росією після її поразки.

"Я вважаю, що у них є своя держава, і якби вони думали про свою державу, не було б війни. Коли нам думати про окупацію якоїсь держави? Ми думаємо про себе: вижити, вибороти", — додав Володимир Зеленський.

Його слова звучали досить конкретно, й безапеляційно.

"Чесно, мені все одно. Якби вони просто думали про свою свободу слова, демократію, економічні реформи, про людей, щоб вони не були жебраками, щоб у них не було рабства і так далі, вони були б багатою державою", — заявив Президент.

Як писали "Коментарі" раніше, під час довготривалої пресконференції для українських та іноземних ЗМІ “Лютий. Рік незламності” Володимир Зеленський зробив низку заяв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини