Головна Новини Політика президент Разумков дав команду почати збір підписів за імпічмент Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков дав команду почати збір підписів за імпічмент Зеленського

Стало відомо, як відреагував президент

19 лютого 2021, 12:00 comments1157
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради України Дмитро Разумков дозволив запустити процес збору підписів за імпічмент глави держави Володимира Зеленського. Стало відомо, як на це відреагував сам президент. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко на своєму каналі в. Telegram.

Разумков дав команду почати збір підписів за імпічмент Зеленського

Фото: Reuters

За словами Гончаренка, спікер дав команду апарату Верховної Ради видати фракції "Опозиційна платформа За життя" підписні листи для того, щоб збирати підписи народних депутатів про імпічмент президента Володимира Зеленського.

Як повідомляє Гончаренко, президент Зеленський дуже незадоволений подібними діями спікера Верховної Ради.

3 лютого з трибуни Верховної Ради нардеп Вадим Рабинович заявив про те, що їх фракція починає процес імпічменту президента Зеленського.

2 лютого 2021 року Володимира Зеленського ввів в дію рішення РНБО про введення санкцій проти нардепа Тараса Козака та його активів, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали одного з лідерів ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Президент Зеленський заявив, що телеканали фінансувалися з території Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО.

Міністр культури Олександр Ткаченко назвав їх діяльність інформаційним тероризмом і заявив, що канали є рупорами російської пропаганди. Секретар РНБОУ Олексій Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Порошенко офіційно купив канал "Прямий".

Читайте також про головні завдання Зеленського по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини