Головна Новини Політика президент Президента Зеленського викликають до суду: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Президента Зеленського викликають до суду: яка причина

Суд відновив розгляд справи за позовом Порошенка щодо "плівок Бігуса"

23 грудня 2021, 17:33
Поділіться публікацією:

Адвокат Петра Порошенка Ігор Головань розмістив у мережі фотокопію повістки до суду для Володимира Зеленського. Як відомо, главу держави викликають до Верховного суду. Повістка датована 21 грудня 2021 року.

Президента Зеленського викликають до суду: яка причина

Президент Володимир Зеленський, фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський має з'явитися на засідання суду, яке відбудеться 28 лютого 2022 року. Головуючий суддя — Гончарова І. А.

Верховний Суд має почати розгляд адміністративної справи Петра Порошенка до президента Володимира Зеленського про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії.

Судове засідання відбудеться через позовну заяву адвокатів п'ятого президента, що звернулися до суду з приводу оприлюднення оригінальних "записів Бігуса". 27 жовтня Велика Палата Верховного Суду схвалила апеляційну скаргу адвокатів Порошенка та скасувала попередню ухвалу судді Гончарової про повернення позовної заяви. Тому суд першої інстанції має продовжити розгляд справи.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Порошенка надали документи про держзраду Зеленського. Як повідомили у прес-службі політичної сили, депутати вимагають невідкладно, але не пізніше 24 години після подання повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Також ми писали, що Петро Порошенко пояснив, коли повернеться до України. П'ятий президент розповів, чим займається в Європі й коли приїде. За його словами, наразі час не для політичних чвар, а для порятунку країни від зовнішніх загроз. Нагадаємо, що 20 грудня Державне бюро розслідувань оголосило, що повідомило про підозру Петра Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини