Головна Новини Політика внутрішня політика Петро Порошенко пояснив, коли повернеться до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Петро Порошенко пояснив, коли повернеться до України

П'ятий президент розповів, чим займається в Європі й коли приїде

21 грудня 2021, 12:54
Поділіться публікацією:

Петро Порошенко прокоментував своє перебування в Європі й пояснив, чому він поїхав за кордон й коли повернеться. Нагадаємо, що 20 грудня Державне бюро розслідувань оголосило, що повідомило про підозру Петра Порошенка. Відео-відповідь політик записав в Facebook.

Петро Порошенко пояснив, коли повернеться до України

Політик відповів на оголошення про підозру, фото з відкритих джерел

"Вчора, сьогодні і завтра ми працюємо у Варшаві. Маємо численні зустрічі з польським та європейськими політиками, щоб сформувати коаліцію на підтримку України", — наголосив п'ятий президент.

За його словами, наразі весь світ й вся Україна має об'єднатися проти Путіна. Порошенко описав ситуацію в державі, сказавши, що там "відбуваються дивні речі" й наголосив, що повернеться додому в першій половині січня. Крім того, політик додав, що наразі час думати про державу, а не про власні рейтинги.

"Ми поспілкуємося про державну зраду і про фінансування тероризму", — додав політик.

Оголошення підозри в державній зраді, сприянні та фінансуванні терористичних організацій — це перехід "червоних ліній", переконаний Порошенко.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Державному бюро розслідувань підтвердили, що при взаємодії з СБУ та під процесуальним керівництвом Офісу генпрокурора розслідують кримінальне провадження з організації злочинної схеми постачання вугілля з тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям "ЛНР" та "ДНР" групою громадян України на загальну суму 5 млрд гривень. Нагадаємо, що підозра Петру Порошенко була надіслана за місцем проживання, реєстрації та роботи, оскільки він перебуває за межами України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини