Головна Новини Політика президент Президент України прокоментував ситуацію на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент України прокоментував ситуацію на Донбасі

Президент розповів про досягнення та подальші плани щодо Донбасу

17 грудня 2020, 17:38
Поділіться публікацією:

Під час відеоконференції керівників закордонних дипломатичних установ президент України Володимир Зеленський заявив, що торішні паризькі домовленості чотирьох лідерів повинні бути виконані, над чим Україна активно працює.

Президент України прокоментував ситуацію на Донбасі

Також серед досягнень він виділив обмін полоненими та найтриваліше за весь час ведення бойових дій на Донбасі припинення вогню.

Крім того, президент підкреслив, що на порядку денному стоїть продовження санкцій, а також залучення Росії до юридичної відповідальності за порушення норм міжнародного права.

Кінцевим завданням він назвав завершення цієї війни та забезпечення миру на умовах незалежної України, а також попросив міжнародних партнерів нашої держави в допомоги для досягнення миру на Донбасі і відновлення інфраструктури в цьому регіоні.

Раніше "Коментарі" писали про те, що альтернатива Юрію Вітренко на посаду глави міністерства енергетики відсутня. Повторне голосування за його призначення відбудеться вже на початку майбутнього року. Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За його словами, Вітренко зробив помилку, коли не зустрів зі всіма фракціями і не довів курс політики відомства і першочергові кроки.

Крім того, порталу стало відомо, що сьогодні відбулася прес-конференція президента РФ Володимира Путіна, де главі російської держави було поставлено багато питань, в тому числі та по Донбасу. Але відвернемося від політики, портал "Коментарі" публікує найбільш яскраві цитати Володимира Володимировича.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини