Головна Новини Політика президент Президент анонсував два Дні Перемоги в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент анонсував два Дні Перемоги в Україні

Хрещатик побачить парад перемоги – перемоги України, зазначив президент

9 травня 2022, 10:07
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Днем перемоги над нацизмом. При цьому глава держави висловив переконання, що українці змогли перемогти тоді, а отже, точно переможуть і зараз у війні проти країни-агресора. Як передає портал "Коментарі", відповідне відеозвернення Зеленського з'явилося на офіційних ресурсах президента України.

Президент анонсував два Дні Перемоги в Україні

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський наголосив, що українці з покоління в покоління передаватимуть пам'ять про подвиг предків у Другій світовій війні. Але тепер український народ матиме два Дні Перемоги. Перший – 9 травня, коли вони святкуватимуть перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Другий день перемоги буде, коли українцям вдасться перемогти Росію.

Також Зеленський висловив переконання, що у росіян провалився задум про те, щоб відібрати в українців перемогу у Другій світовій війні, применшити їхню роль у цьому, а потім просувати пропагандистську брехливу тезу про денацифікацію.

Глава держави звернув увагу на те, що у Другій світовій війні загинуло понад 50 млн людей, з них майже 8 млн – українці.

За словами Володимира Зеленського, Україна відмовляється від тези "можемо повторити". Бо знає, якою ціною дісталася перемога у Другій світовій війні. Може виявляти бажання знову прожити 2194 дні війни тільки той, хто не має зв'язку з реальністю, тільки божевільна людина. Хотіти повторити може тільки той, хто копіює філософію Гітлера, хто наслідує те, що робили нацисти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кілька гривень може бути різною ціною: Денис Шмигаль розповів про нові ціни на АЗС в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини