Головна Новини Політика президент Поява "дракона" в Україні неможлива: Зеленський про авторитарний режим у країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Поява "дракона" в Україні неможлива: Зеленський про авторитарний режим у країні

Президент України назвав громадянське суспільство сильним та демократичним

3 вересня 2021, 10:49
Поділіться публікацією:

Державний глава Володимир Зеленський впевнений, що в Україні неможливий авторитарний режим в зв'язку з сильним громадянським суспільством, яке не допустить подібних змін. Про це український лідер заявив під час візиту в США, передає прес-служба Офісу президента.

Поява "дракона" в Україні неможлива: Зеленський про авторитарний режим у країні

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Спілкуючись з викладачами Стенфордського університету, Володимир Зеленський відповів на питання, чи не боїться він, убивши "дракона" стати ним:

"Щодо "вбити дракона", то я президент України два роки. У ваших знайомих (у Росії. – Ред.) ситуація складніша, але це – внутрішній вибір вашої країни. А українське громадянське суспільство настільки сильне, вільне й демократичне, що хто б що не хотів, хто б собі що не придумав, "дракону" з'явитися в Україні неможливо. Крила підріжуть", — сказав державний голова. 

В рамках розмови президент також підкреслив, що з боку Російської Федерації надходять сигнали, що Україна нібито не хоче припиняти війну. На що Зеленський відповів, що ми б із задоволенням її закінчили, проте "війну не ми починали".

Нагадаємо, що напередодні експерти підвели підсумки візиту української делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським у США, який відбувся 1 вересня, в ракурсі україно-російського конфлікту, відповівши на питання, чи виправдалися очікування, що "Штати нам допоможуть". Зокрема, політтехнолог, керівник Центру політичної розвідки Олег Постернак вважає, що візит виявився практичним, змістовним і важливим. Але не настільки, щоб оцінити його як проривний, подібний візитам Зеленського до Великої Британії і Туреччини.

Крім того, експерти підвели й економічні підсумки президента Володимира Зеленського в Сполучені Штати Америки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 вересня 2021, 11:29

Вбивати «дракона» він і не збирався. Йшов до влади на брехні, креативно з командою негідників використавши прагнення суспільства до прогресу та розвитку. Той самий Зерошенко. Україна давно перетворилась на «Скотний двір» Оруела якою править олігархічна хунта старців та патріотичні Шарікови Булгакова. З жодної демократії не тікає населення, а в нас мігрує 11 мільйонів. В жодній демократії: не лишаються 100% переобраних корумпованих мерів, за яких москалі віддають більше 80% голосів; немає по життєвих партійних вождів – золотих телят; не має такої безкарної корупції; «патріоти» не поводяться як окупанти у Криму, Донецьку тощо, нахабно та байдуже ставлячись до потреб населення; не приходять до влади, щоб влаштувати кумів, регіоналів, рошенів, кварталів, на корупційні чиновницьки посади та Галицьку, Одеську, … митниці; не діє така масована, комуністична пропаганда, як на Росії та комуністичних режимах; не використовують податкові органи для «скруток» або відшкодуванні/перерозподілу 73% ПДВ-надходжень на користь своїх або за відкат; не закладають у вартість всіх державних закупівель майже 50% відкату та отримують його через тіньові фірми-прокладки; …; перелік безкарного, брехливого проїдання України величезний.


Новини