Головна Новини Політика президент "Постачають парти не з дерева, а пластика": Зеленський назвав негідниками порушників реформи НУШ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Постачають парти не з дерева, а пластика": Зеленський назвав негідниками порушників реформи НУШ

Президенту Володимиру Зеленському поскаржилися на поставку імпортних парт для шкільних класів

8 липня 2020, 22:03 comments1122
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимира Зеленського обурився діями чиновників, які погодили постачання в школи Чернівецької області парти, покриті пластиком, а не з деревини, що передбачено приписами програми Нової української школи. Про це повідомляє інформагентство "Інтерфакс-Україна".

"Постачають парти не з дерева, а пластика": Зеленський назвав негідниками порушників реформи НУШ

Так, за словами одного з підприємців на зустрічі президента з середнім та малим бізнесом в Чернівецькій області, що в рамках реалізації НУШ в школи доставляються парти з пластику і ламінату, хоча в Україні немає жодного заводу з виробництва цих матеріалів.

"Люди, які це зробили, просто негідники. Спасибі за те, що ви нам це розповіли. Для нас важливі українські підприємці, які платять податки в Україні, а не люди, які виводять гроші, роблять з пластику які стільці, і нам потім продають", — позначив український гарант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський обізвав водіїв-далекобійників засранцами за те, що вони хитрують на вагових комплексах і тим самим руйнують дороги "перегрузами".

"І там все чітко описано. Так, за Коблево їдемо, а в Умань не їдемо, там все дуже строго. Чесно скажу, розвеселили ви мене. Я хочу сказати: хлопці, ви — засранці. Ми хочемо щось хороше зробити для країни, а ви, якщо не допомагаєте, то хоч не заважайте", — підсумував президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини