Головна Новини Політика президент Політолог розповів, хто стане наступником Зеленського на посаді президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог розповів, хто стане наступником Зеленського на посаді президента України

На думку Миколи Давидюка, є три реальні кандидати

30 грудня 2020, 18:15 comments3980
Поділіться публікацією:

Директор аналітичного центру політика, політолог Микола Давидюк назвав трьох найімовірніших кандидатів на посаду президента України після Володимира Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Газета по-українськи".

Політолог розповів, хто стане наступником Зеленського на посаді президента України

"Хто стане наступником Зеленського? Цей рік показав, що трійка сформувалася в центрі — Гройсман, Кличко, Разумков. Йде справа навіть не про передачу влади, а вони зможуть забрати її самі. Фланги закріпилися за ЄС і ОПЗЖ. До речі, союз з Медведчуком, попри всі заслуги під час каденції — це найгірший злочин Порошенка. Корупцію пробачать і забудуть. А ось розкол країни — ніколи. По суті, не прощають Богдану Хмельницькому? — Підписаний в Росії документ. це ж буде з Порошенком — розкол, який вони розігрують з Медведчуком. Корупція веде до бідності, а розкол — до смерті. Сильна країна — це коли вона єдина. Німеччина побудувала сильну економіку, тільки об'єднавшись ", — заявив Давидюк.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, яким буде політичне поле в Україні в 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

МАКАР

31 грудня 2020, 12:42

сергей...для того , что бы ЧТО БЫ .. нужен неуправляемый Генеральный Прокурор . Не управляемый из ОП. Вот тогда что -то и произойдет... А до той поры будем наблюдать " марлезонский балет" ВВЕРХУ и нищенствование пипла , с " лапшой на ухах" ВНИЗУ, Здоровья всем !

Кирилл

31 грудня 2020, 01:02

Читаю и не пойму, вроде как автор думает верно, но орфография, не сильная сторона автора.

сергей

31 грудня 2020, 00:38

Рано пить баржоми; Президент Зеленский В.А. ещё многое должен сделать ,чтобы сломать хребет этой корумпированной системе.


Новини